Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Zichyújfalu Község Önkormányzata

8112 Zichyújfalu, Kastélykert 1. Tel.: 06-22/570-088 Fax.: 06-22/570-089 [email protected]

Humán Család- és Gyermekjóléti Szolgálat

Szociális intézmény

A Humán Család- és Gyermekjóléti Szolgálat étkeztetést, család és gyermekjóléti szolgáltatást, házi segítségnyújtást és jelzőrendszeres házi segítségnyújtást végez a tókörnyéken (Velence, Kápolnásnyék, Nadap, Pázmánd, Vereb, Lovasberény, Pákozd, Sukoró Zichyújfalu).

 

Az intézmény adatai:

Az Intézmény neve: Humán Család- és Gyermekjóléti Szolgálat
Cím: 2481 Velence, Zárt utca 2.
Tel.: 0622-470-288
E-mail: [email protected]
Intézményvezető: Török Ágnes

 

Bemutatkozik a Humán Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, területileg illetékes munkatársa

Gulyás-Kovács Fanni vagyok, a család és gyermekjóléti feladatokat én látom el a településen.

2016-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző karán, szociálpedagógia szakon. Tanulmányim befejeztével, szakmai tapasztalatomat a Humán Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál szereztem.

5 éven keresztül dolgoztam a szolgálat családsegítőjeként, majd megszületett első gyermekem. 2 év után újult erővel visszatértem a szolgálathoz.

 

Mindenki életében lehetnek olyan időszakok, amikor nem képes egyedül megbirkózni gondjaival, problémáival. Kereshetnek bizalommal felvilágosítás, tájékoztatás, életvezetési tanácsadás, lelki problémák esetén, vagy ha a családi kapcsolatain szeretne javítani. Társas kapcsolati problémákkal, gyereknevelési gondokkal, hivatalos ügyeinek intézésében is tudunk segíteni.

 

Ügyfélfogadási időm

 hétfőnként 12.30-13.30

8112 Zichyújfalu, Kastélykert 1. szám alatt.

V