Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Zichyújfalu Község Önkormányzata

8112 Zichyújfalu, Kastélykert 1. Tel.: 06-22/570-088 Fax.: 06-22/570-089 [email protected]

Zichy Csarnok átadó ünnepség

Program

Kezdés: 2017. 09. 18.

2017. szeptember 18-a iskolánk krónikájában az egyik legszebb és megismételhetetlen esemény dátuma: átadásra került a régóta várt korszerű tornaterem, a zichyújfalui sport modern fellegvára. 
A meghívott magas rangú protokoll vendégek: állami- és egyházi tisztségviselők; tv stábok, fotósok, helybeliek, szülők, nagyszülők, érdeklődők, a falu apraja-nagyja, és ragyogó gyermekarcok jelezték, hogy itt valami nem mindennapi történik. Pompás ünnepéllyel, mazsorettek fellépésével, saját verssel, látványos dekorációval, és a ceremónia minden kellékével: szalagátvágással, szenteléssel, az eseményt méltató és létrejöttét hálásan köszönő szavakkal adta ez a kis közösség a világ tudtára, hogy: igen, MEGÉPÜLT, GYÖNYÖRŰ és A MIÉNK EZ A CSODÁLATOS, minden igényt kielégítő LÉTESÍTMÉNY! A határtalan öröm megható pillanatok sorát okozta: tanítványaink zenés birtokbavétele vastapssal zárult. Ezután a mindennapos testnevelés, az ebbe integrált néptánc oktatás, a sportversenyekre való felkészülés, a sportszakkörök, a csapatjátékok, a legkorszerűbb teret kapják a fejlesztéshez.

Rideg Jánosné
Igazgató - tagintézmény vezető


Oly sokáig vártunk erre a csarnokra – mondta beszédében Füzesiné Kolonics Ilona polgármester a település új tornacsarnokának avató ünnepségén: – Nincs egy éve, hogy ünnepélyesen elhelyeztük az alapkövet – tette hozzá, ahogy azt is: az önállóságának 20. évfordulóját idén ünneplő Zichyújfalu hasznos és értékes ajándékot kapott e csarnokkal. – Ez az álom nekünk nem rég még teljesen távolinak, már-már elérhetetlennek tűnt. 2014 áprilisában azonban váratlanul ért a hír, hogy a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében ’A’ típusú tornaterem épülhet nálunk. -részlet a feol /fejér megyei hírportál/ cikkéből.
Teljes cikkhez katt IDE!

V