Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Zichyújfalu Község Önkormányzata

8112 Zichyújfalu, Kastélykert 1. Tel.: 06-22/570-088 Fax.: 06-22/570-089 [email protected]

Virágos Magyarország verseny a lakosság részére

Populáris hír

Hivatkozás

Virágos balkonok, virágos kertek

Virágos balkonok, virágos kertek
Virágos Magyarország verseny a lakosság részére

2020-ban sem maradhat el hazánk sokéves hagyományokkal rendelkező környezetszépítő versenye, amelyben idén a virágos balkonok és előkertek mérik össze szépségüket. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várjuk. A megmérettetés célja, hogy megmutassuk, milyen szépek az ország balkonjai és előkertjei, és milyen sokan tesznek azért, hogy saját környezetük szebb és vonzóbb legyen. Saját készítésű fényképek beküldésével bárki részt vehet a versenyen, két különböző kategóriában.

Ebben az évben a megszokottól eltérően nem a helyi közösségek és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várjuk hazánk legrégebbi, egyben legnépszerűbb környezetszépítő versenyében. Az idei megmérettetés célja, hogy megmutassuk, milyen szépek az ország balkonjai és előkertjei, és milyen sokan tesznek azért, hogy saját környezetük szebb és vonzóbb legyen.

A pályázatokat 2020. május 15. és 2020. július 1. között várjuk. Egy szakmai zsűri döntése alapján mindkét kategóriában nyertes pályaműveket hirdetünk, amelyek beküldői díjazásban részesülnek.

Közönségdíj
A Facebookon 2020. július 13. és 26. között külön versenyt indítunk a pályaműveknek, ahol mindkét kategóriában 1-1 hétig lehet majd szavazni a legszebbekre. A szavazatok alapján 3-3 győztest hirdetünk ki.


Pályázni összesen 6 db balkonkerti/előkerti fotóval és egy legfeljebb 400 karakteres leírással lehet, 2 kategóriában („Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert”).
A fotókat július 1-jéig várjuk a
palyazat.viragosmagyarorszag.hu
weboldalon a regisztrációt követően. Nemcsak a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályaművek beküldői kapnak értékes kertészeti utalványokat, de a közönség kedvencei is elismerésben részesülnek.

V