Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Zichyújfalu Község Önkormányzata

8112 Zichyújfalu, Kastélykert 1. Tel.: 06-22/570-088 Fax.: 06-22/570-089 [email protected]

Zichyújfalui Községi Polgárőr Egyesület

Egyesület

 

  Zichyújfalui Községi Polgárőr Egyesület
Cím 8112 Zichyújfalu, Katély kert 1.
Telefon 06-20/547-4401
Facebook https://www.facebook.com/Zichyújfalui-Polgárőrség 

 

Az önállóvá vált település első hivatalosan bejegyzett civil szervezete a 2002-ben alakult Zichyújfalui Községi Polgárőrség, melynek vezetője jelenleg Zámbó Jánosné, aki 2012 óta tölti be ezt a posztot. A Polgárőrség tagjainak száma 23 fő, valamint 1 fő ifi polgárőr.

  • 2015-ben pályázat útján a Polgárőrség Skoda Jeti típusú autóra tett szert, melyhez 2017-ben szintén pályázaton keresztül elnyertek egy teljes téli gumi készletet.
  • 2017 tavaszán a Polgárőrség vezetője elnyerte az Év Polgárőre címet.

„Büszkék vagyunk arra, hogy sikerült kialakítani egy jól működő szolgálati rendszert, melynek köszönhetően jelenlétünk erőssé vált a község utcáin. Örülünk, hogy nagyon jó együttműködést sikerült kialakítanunk a település lakosaival, akik bátran fordulnak hozzánk kéréseikkel, problémáikkal. Mára a falu összes rendezvénye a polgárőrök által biztosított, valamint a környék polgárőr egyesületeivel és a Gárdonyi Rendőrkapitánysággal is szorossá vált az együttműködésünk. Egyre több sikeres pályázaton vesz részt szervezetünk, ami nagyban megkönnyíti működésünket.” -

Zámbó Jánosné, Kati néni

A Zichyújfalui Községi Polgárőrség szívesen fogadja a magánszemélyek adójának 1 %-át.

V